♥Bukit Harapan Cuntel ♥

Tempat wisata asik di kopeng

Advertisements

  Apa sih tempat asik buat nongkrong buat kamu? Kalo aku sihh lebih suka tempat yang nyaman dan Segar, ga panas dan tenang. habis aku ga bisa mikir di tempat yang panas dan berisik.  Apalagi kalau lagi stress mikirin masalah… aduhhh sumpek baget otak ama hati gue…. ! Banyak banget kasus bunuh diri di indonesia yang udah sering terjadi just because they are so stress! Please guys don’t be So rush! Masi banyak hal lainya yang bisa kamu raih dan juga Kamu lakukan! Daripada stress mikir masalah mending kamu ikut hangout bareng gue di ” Bukit Harapan Cuntel”

Bukit harapan cuntel ini berlokasi di dusun cuntel ,desa kopeng, kecamatan getasan, kabupaten semarang. Lokasinya yang ada di pegunungan menyajikan berbagai elok pesona alam yang sejuk dan megah. Kamu bisa menikmati dinginya angin segar pegunungan yang akan menyegarkan pikiran kamu…  suara burung2 berkicau akan menambah suasana menjadi lebih relax.. dan pemandangan persawahan, juga gunung2 yang ada di sekitar magelang dan semarang akan memanjakan mata kita ,kamu akan di buat takjub oleh kemahakuasaan Tuhan yang maha esa.

​ 

Kamu juga bisa membeli berbagai makanan dan minuman yang di sediakan di “kedai kopi BHC” di sini juga ada berbagai merchendice seperti kaos T-shirt, gantungan kunci, atau stickers. Bukit harapan cuntel berada pada ketinggian 1680 mdpl. Jadi suhu di sini sangat dingin… Bahkan air di sini sudah seperti air es.. dari pengalaman pribadi  kopi yang baru kubeli jadi dingin hanya dalam waktu sekitar 5 menitan. Jadi lebih asik kalau kamu beli makanan atau minuman langsung di santab selagi panas. Kamu juga bisa memetik strawberry langsung dari pohonya lohhh..   petik sepuasnya dan bayar seikhlasnya . Uang dari strawberry akan di gunakan untuk pengembangan tanaman strawberry. Yahhh walaupun kebun strawberry nya masih sedikit.. karna BHC merupakan usaha mandiri jadi segala propertynya masih sederhana. 

Buat kamu yang hobi mendaki gunung ada berita bagus buat kamu! Kamu bisa mendaki ke gunung merbabu., melewati pos pendakian di cuntel. Lokasi pos pendakian dekat dengan tempat wisata, sekitar 1menit naik motor dan 10 menit berjalan dari lokasi wisata. para pendaki biasanya datang ke BHC untuk melepas lelah dan juga menikmati suasana di sini, kadang juga bercamping disini. Tarif camping di sini juga terbilang murah hanya Rp 8000,00 per orang (dengan membawa peralatan camping sendiri) tarif ini terbilangbsangat murah dari pada tempat lain yang mencapai Rp.25.000an apbila anda kesusahan mencari atau mendapatkan rent camp kami juga dapat membantu mencarikan melalui rekan kami :  Alva advadventures.

 pada malam tertentu langit  menjadi indah tidak seperti biasanya, terdapat susunan bintang yang menarik untuk di saksikan. Susunan bintang itu di sebut “milkyway” moment ini sangat di sayangkan untuk di lewatkan.. 

Sunset di tempat ini juga merupakan salahsatu best view di “Bukit harapan Cuntel” beberapa waktu lalu juga ada pasangan yang melakukan foto prewedding di sini… sayang gw lupa ga nyolong2 jepret2 fto mereka (padahal aslinya ga berani hahaha)… yaudah lahhh pokoknya tempat ini asikk banget buat di kunjungi…. makanya ayoo ajak teman, keluarga atau kerabat kamu ke sini dan nikmati suasana segarnya udara pegunungan. ♥ 

Rainy day

its Seem i don’t have any heart left… 

My heart was broken so hard… 

Everytime im remember my past im just gonna cry… 

And idk what todo with my broken heart… 

Anybody can fix it? Its feel so hurt here… 

Every time im remember what you tought.. all just a bullshit… im not blame it beside i know its too beautiful to happened in a real life… 

But at the same time im feel so happy to know you… talking to you… and event just a little video call… you ever make me smile and happy… 

Im never forgot the part when you just go missing… thats why im feel afraid all the time… every time i have a relationship I’ll feel that fear because of you… yes its because of you.. i got so much hurt… and i lost my sign of TRUST. 

At these day i already lost manything… my love,my heart,my trust. and im feel so crazy too… because my mom tell me to marry event i don’t have boyfriend… 

But anything … i know when the time was right I’ll find one person that really love you ” who ever you are”… respect you like how you respect people…  

If you not yet found your life partners dont be sad… anyone have one that suit you the most… its just God want to you to meet him in the right time^^.  And all that happend in these world just train you tobe the strongest human in the world. 

Atleast that how i feel now…. 

Hey.. do u like COSPLAY?

hey every one ~ ♥  

this is my 3rd time im write, but i just wrate whatever i like btw…

and this time …i would like to tell you about interesting hobby that whole world did….yesss  its ” Whole World” so this will be freak you out ,make you Crazy and ofcourse their beauty  will kill you instead when u saw it  XD.♥  Atleast that what in my mind when i think “COSPLAY” 

Cosplay it self  have a meaning ” costume playing” in japanese they say “コスプレ”​ (Kosupure) . And all the world know that Cosplay is close with “Anime/ manga/Game/Movie, etc”  Because they will role playing  tobe anything that they like, it’s just “gonna be the character they love”. And the cosplayer known as “Cosu“. ​​

Well this hobby its already here “in the world” for many long time ago that idk when  exactly hahaha… you can search the history in another website hahaha^^. because if i tell the history it will be gonna so long to read :p in indonesia Cosplay is really good now, much more young generation is start likeing this hobby, so do i… ^^ but im not good at it hahaha…. 

being an cosplayer is not easy you know ,  you should really know the charakter that you playing so you can get the “right pose/ act” . And its not cheap hobby, cause you will need the costume, acsesories, wig, and anything that i say ” hey.   that kind of thing is high price if you decide to buy in online” . Well.. ok price is doesen’t matter if you really happy .  So i found many cosplayer are incredible talent almost for all… They sometime make they own Acsessories like: head band, swords, and many thing’s event they costume” that totally awesome

and they are so Totaly todo their hobby… its about how tobe Professional …even they just use cloths that show up their body they didnt Back off. Thats really brave… ​

Event like that still have some problems with other people… every Good things is always have “hater”…  okay.. hater say ” that many of them is get annoy when seaeching in browser their anime character that they found cosplayer every where…  “hey you will never look a like the real anime even you try it so hard!” well its just one that i found it some where…  but for me they are all just awesome people that have unlimit creativity, they work it so hard on it, save their money from their hard work and did the best for a big event . The result? 

Cosplay is Accept in Whole The Word isn’t?   

they did improve they skill and i got that they get even better every year. And the best part is they are really kind , humble and you can be Friends with them^^. Its so interesting if you can go to the cosplay event, you can do interacttion with them, making friends and take  picture togather… that will be so much Fun.​

This picture is i get  from @mangoecos instagram  one of my favorites cosplayer ever. 

Everyone can try tobe a Cosplayer… every one can tobe the best Cosplayer.. just “never give up.. improve your skill in every way and earn money to support you.. ofcourse you need to get many experience as well”  

if  you interested then…

Just DO it…

Here some picture:

  • some Indonesian cosplayer:

Add them to your instagram if you interesting^^. 

and im happy to know them^^ 


This joker is really a like.. . You can add him @alfael_vel in instagram…. and this picture is take by: Febrian Teng! thanks for your hard work^^


Here is my little sister friends… wow  i know you will be a good cosplayer when you grow up more…. u did well @michelle.lie_cosplay keep it up^^


Well he is indonesian too… and he is handsome hahaha^^ well  they are really alike !! 


Hunter x hunter … the best anime ever … im really like this character… and indeed im falling in love with this Killua… ♥


I like him so much…. mikhail is warm, lovely and kind person… And he sometime make his own acssesorieas or costume.. i really proud of him..  im really happy to know him^^  even just as a fans hihi…

That centipede…. 


Well i know him better…. i mean as a Fans…. he is name is kim jae joong. Boyband korea from JYJ and  ex of TVXQ.. and i didnt expected that he do cosplaying too…  wow… im so surprised… 


Hikarin…. She is so lovely…. well she cosplay as a boy…  she is my fav cosplayers  too…. ♥


@Yugene_fay  he is from Thailand^^


Can you imagine how to make that  outfit?? Can you ? Can you?  Thats so awesome…. 











This is so cute!! This is guinea pig names Chikuwakintoki (japan)


Hana&baozi ♥


Hijab version…. its not bad Right? 

well still so many cosplayer that i can’t show it to you….   anything of it…. sorry if  how im speak here is not good enough… :p my english is bad… and im not a writer… so  im so sorry if maybe i hurt you with my words… i just want to share my favourite and interesed things that maybe make you happy…  

hope all the reader is always happy anywhere and anytime…  and dont forget to… 

Spread  Your  Happines”  so the happines didnt stop in you, and whole world will happy ^^ 

bye~ 

I just don’t get it. 

I tought falling in love is sweet just like eating Sugar candy… i didn’t  think it can be change like eating bubble gum… sweet at the first then geting explode then get a bitter at the end… 

 i just don’t get it… why i really loving sombody that im not really know …    its like  i really belive that we can meet someday and be happy just like an story.. im just thinking the positive and belive that it will happend oneday.. i did try so hard well how i can see him and serching the way.. but… well my love didnt that spectacular and much more  stone that hiting me when i walk… 
I just don’t get it… why im always belive whatever he say… i know he always lie to me..  i mean finally i know he lie..  i mean hey “gotcha i found u lie to me” and you start making excuse .  And why i really easy to forgive u and belive u some more..   but Oh well u did it too much… And im still don’t get it why im still belive… 

now im pissed of when hear song 

🎶 kamu berbohong akupun percaya 🎶That song mean ” you do lie to me and i just belive it” 

I just don’t get it… why event you didnt contact me with “busy” reason and im still waiting for you… Then  i got so pissed off when finally you contact me and  you just say “im busy”, “work”.  hey im waiting you for 2 weeks you know… i know u bussy but why u don’t have time for me event just one second … just say hey for me every day is okay. I’ll not worry you so much.  Am i wrong when i think maybe u didnt love me anymore….  but you say “i do love u” i just didn’t use this application not much now. Then i thinking.   How he contact his familly, his friends or his Boss  for working…… and i just don’t get it why he do like that. its not like im blame him for everything… maybe its my fault to make you act like that. And as a human being im sorry,  maybe i never be good for you. and never be your side.. and im sorry to not belive you anymore cause u can’t give me the prove.

Its doesn’t matter the reason is..  because i never get the answer…  that kind of love is not love… maybe one side of love… Idk why he always hide him self .. i try to think’s always positive… And then i decide to left him…  

Hey… i know this world is no longger good.. many Bad people outside.. so i thought to my self ” hey..  don’t waste your time” and event tought he no longger by my side i hope he lern something from our relationship. 

Actually i do lern manything: 

  • If this is love you will always feel happy , never lonely, really fine to talk anything face to face.. and accpt you whatever you are.
  • He will never hide himself,  honestly and show that he is just like that … show the real him to you. take of the mask and respect to you.
  • Say honestly. Its really important, for me ” even you are sick, hospitaly, i want you tell me” i want to pray for you don’t hide it from me.  If don’t want make me worry just tell somebody to tell to me that im Alright. 
  • If he didnt like with what you do he should tell to you directly.. so it will not being a problem later..say your problem soon as posible

Fine i got traumatic believing someone because of this. So its hard to belive people…  so i just cant belive if we not meet each other. or atleast video call.. 

So finally i found whats the matter about this .. he say im too anoying coz im massage him everyday.. and i disturb him with my massage…  Dont blame me i give you bunch of massage because you are absolutely “weird” geting missing in that couple of week.. its okay… Thats all bad days is already done.. it will be my passt in my live… just let it be a lesson for us. 

Event at the end you say: 

Don’t realize how mean I can be

‘Cause I can sometimes treat the people That I love like jewelry.

‘Cause I can change my mind each day

Sorry that I can’t believe that anybody ever really Starts to fall in love with me

Sorry to my unknown lover

Sorry I could be so blind

Didn’t mean to leave you

And all of the things that we had behind

And so it seems I broke your heart

My ignorance has struck again

I failed to see it from the start

And tore you open ’til the end

I think it’s not important anymore right… everything is already done and everything that already broke never can be fix “like New” 

Just like a pepper when you make it dirty then it will never clean like in the firs time. 

So i hope everyone can respect with your Soul mate.. they are precious…  

Maybe ” We are Broke up just for not HURTING each other anymore”  atleast that is my thoughts .. 

At the end im still don’t know what are he want all this time… 

at the end im still not sure ” Who you Are” 

At the end we just hurting each other.

All that “I didn’t get it” is why there are people hiding himself under the mask.  Maybe being artist or somebody else…. why are you do that? Are you didn’t praude   of your self or anything? is that anything you expected from your act? Hey belive it or not people that like do fooling people with this kind of act its already hurt so much people…  specialy you hurt “your self” you betrayed your self… and you never respect with your self….  

By anything… People that did this kind of things   is many in this world and  im still didn’t get it ” what is the reason they are exsist”.  

BJD ” Ball Jointed Doll” 

Sebagian kecil pengetahuan tentang BJD dan pengalaman sang penulis . Penulis hanya ingin berbagi pengetahuan dan pengalamanya

 Omong – omong pernahkah kamu lihat boneka mirip banget sama manusia Dan cantik atau gantengnya kelewatan,bahkan di banding bandingin sama artis!  Boneka ini sedang ngetrend di Jepang,China,Korea. Bahkan sekarang di Indonesia.  Ball Jointed Doll” merupakan sebuah boneka yang dibuat dengan Ball Joint “Sendi”, jadi ruang geraknya lebih luwes mendekati seperti manusia.  Type body dari tiap company berbeda beda namun saat ini sudah banyak yang berganti dari “single joint” menjadi “Double Joint” perbedaanya hanya yang double joint lingkup gerak’nya lebih luas jadi lebih luwes.  Bentuk tubuh tiap company juga berbeda dan selalu berinovasi, warna kulit juga sangat beragam. ​

Gambar yang di tampilkan bukan bermaksud porno loh! Hanya ingin menunjukan bagian Joint’nya saja. Lihat kan terlihat lebih luwes bergerak, tidak seperti boneka Barbie yang kebanyakan kaku, yah walaupun sekarang barbie juga sudah ada yang di modifikasi.  Dengan adanya Ball Joint pergerakan boneka lebih luwes, jadi menghasilkan foto yang lebih alami. ​

Bahkan kadang jari’nya juga sudah di ganti menjadi “jointed hands” jadi bisa memberikan effect “grabing things” menggenggam maksudnya. 

ukuran BJD sangatlah beragam , dari yang kecil sampe yang besar! Hummmm…. berapa sih ukuranya? Ada yang 1/12 setara dengan 10cm tingginya. Ada yang 1/8 setara  dengan 14-20cm sedang yang 1/6 setara 25-30cm. Masih ada yang 1/4, 1/3 yang setara dengan 40cm atau lebih dan 50cm lebih. Bahkan ada yang 70cm’an. ada juga yang menyebut Yo-Sd(1/6) MSD (1/4) SD (1/3) tapi tiap company bebas memberi nama apapun untuk ukuaran boneka yang mereka produksi, jadi sebutanya sangat berfariatif.. tapi secara umum kebanyakan menggunakan bilangan pecahan atau langsung sebutkan berapa tinggi boneka yang mereka produksi. Jadi jangan binggung ya^^.

Masalah harga? harganya termasuk “High budged” alias Mahal untuk rata-rata orang.  Walaupun Mahal tidaknya suatu benda adalah relatif ya… harganya antara ±US$300 sampai US$500 bahkan bisa lebih , kalau di Rupiahkan silahkan hitung sendiri…^^ hahaha…  harga itu mungkin ada yang belum” Full set “ seandainya belum full set anda harus membeli sendiri: baju, sepatu, kaus kaki, wig, dan Face up atau Body faceup’nya. Sesuai selera anda. Semua dapat di atur bahkan warna mata, warna kulit dll. Tentunya itu merupakan tambahan biaya apabila anda hanya membeli “naked doll” boneka tanpa busana. Jadi lebih enak kalau membeli Full Set^^.  Yang anda dapatkan sudah sesuai dengan apa yang ada di foto. contoh seperti boneka ini: ​​

  • nama asli: Rossen 
  • Doll company: Doll Zone
  • lama produksi: 6 bulan
  • full set: 1/4 scale boddy , face up, outfit, shoes, wig, eyes, birth sertivicate. 
  • aku beli lewat situs : EdenDoll.com 

link untuk Rossen-Doll Zone

Yhttp://www.edendoll.com/en/product/OT005575

yahhh walaupun mahal tapi saya yakin itu tidak membuat anda kecewa.. karna pengalaman sendiri o///o  saya tidak tidur 3 hari karna jatuh cinta pada boneka pertama yang saya beli..  ​hahaha mungkin saya gila saat itu, karna saya merasa dia berbisik sesuatu dan seolah olah bicara, hidup ku jadi lebih menarik dan tingkat stress karna pekerjaan berkurang.  Saya merasa dia selalu ada untuk’ku, memberi penghiburan yang orang lain tidak bisa beri ke saya.  Boneka yang saya miliki selama 3 tahunan ini sudah seperti keluarga haha, jadi ya saya rasa saya tidak menyesal memiliki mereka. ​bahkan kalau bisa ” Tuhan aku harap mereka jadi hidup, pasti lebih asikkk..”. tapi saya tau itu tidak mungkin terjadi hahahaha  

ukuran yang lebih kecil biasanya lebih murah… tapi ga murahan kok dan mereka juga tetap imut dan menarik^^ chek this: 

Ada yang ELV juga alias peri ​

Atau chinesse juga ada

Yang unik bagus banget dari doll chateau my favourit. ​

Masih banyak bgt yang bagus dan menarik… kalau tertarik silahkan kunjungi situsnya. 

Artikel yang saya tulis ini hanyalah sebagian kecil dari pengetahuan dan kenangan saya… bertujuan untuk membuat anda yang membaca ikut senang dan terhibur^^ Maaf apabila ada kesalahan dalam penyampaian maksud. semoga apa yang saya tulis bermanfaat bagi pembaca. Terimakasih. 

 silahkan tinggalkan jejak anda di koment dengan beri kritik / saran yang membangun^^